CHLEB

Chleb żytni z miodem (Na naturalnym zakwasie)

Składniki: Mąka żytnia, woda, miód 3%, sól.

Masa netto: 400g.

Chleb mieszany razowy ze słonecznikiem (Na naturalnym zakwasie)

Składniki: Mąka żytnia razowa 34%, mąka pszenna, woda, mąka żytnia,

ziarna słonecznika 7 %, sól.

Masa netto: 450g.

Chleb mieszany razowy z żurawiną (Na naturalnym zakwasie)

Składniki: Mąka żytnia razowa 33%, mąka pszenna, woda, mąka żytnia,

suszona żurawina 8% (żurawina, cukier, olej słonecznikowy), sól.

Masa netto: 450g.

Chleb pszenny z dynią (Na naturalnym zakwasie)

Składniki: Mąka pszenna 59 %, woda, pestki dyni 7%, mąka żytnia razowa, sól.

Masa netto: 420g.

Chleb pszenno-żytni drożdżowy (Na drożdżach)

Składniki: Mąka pszenna 43%, mąka żytnia 23 %, woda, drożdże 2%, sól, cukier.

Masa netto: 600g.

Chleb orkiszowy (Na naturalnym zakwasie)

Składniki: Mąka orkiszowa, woda, sól.

Masa netto: 400g.

Chleb pszenno-żytni (Na naturalnym zakwasie)

Składniki: Mąka pszenna 34%, mąka żytnia 27%, woda, mąka żytnia, razowa, sól.

Masa netto: 350 g