Kim jesteśmy?
Jeśli trafiliście na naszą stronę, to znaczy, że tak samo jak my cenicie zdrowie i naturę. To samo pragnienie przyświecało nam, gdy zamieszkaliśmy wraz z rodziną z dala od miasta, na pięknym pograniczu kociewsko-kaszubskim i gdy wypiekaliśmy nasz pierwszy chleb. Poszukiwaliśmy lokalnych przepisów i składników, korzystaliśmy z wiedzy i doświadczenia mistrzów. Minęło jednak kilka lat, zanim udało nam się wypracować własne, unikalne receptury. Jesteśmy małą, rodzinną firmą, której pasją jest wypiekanie zdrowego i pysznego chleba, które stawiamy codziennie na naszym rodzinnym stole i które chcemy też podać Wam. Nie dodajemy konserwantów i polepszaczy, a aromat naszego pieczywa jest skutkiem tylko naturalnej fermentacji zakwasu chlebowego lub drożdży. W naszym chlebie znajdziecie tylko naturalne składniki o wysokiej jakości – mąkę pochodzącą z najlepszych młynów, ziarna zbóż, słonecznika, suszone owoce.